skadetvarasa.blogg.se

Jon gästbloggar

SEMESTER

Publicerad 2015-06-17 13:08:49 i Allmänt

Jisses, nu behöver jag semester/ sommarlov. Paus från skriveriet blir det på obestämd tid. Hoppas NI får en fin sommar. Kanske får be mamma gästblogga någongång......
Kramar
 
 
 

Sen sist

Publicerad 2015-06-15 15:11:06 i Allmänt

har jag;

- Flyttat hemifrån, jajjemän! Till MITT rum, skönt att slippa vakna av att pappa snarkar.

- Avverkat sista föräldragruppsträffen innan sommaruppehållet.

- Fixat en antilop och ett parasoll med hjälp av vimsiga mamma.

- Bett min första bön, (pappa var och körde downhill på Vallåsen). Pjuu! Han kom hem hel.

- Varit på middag i Furulund.

- Inte lärt mig krypa (skaka på huvudet, vicka på rumpan och hasa bakåt är mer min grej).

Personal shopper

Publicerad 2015-06-11 16:36:00 i Allmänt

Jisses, ett nytt yrke för framtiden har jag provat på idag. Tog det på fullaste allvar och blev efter en stunds guidning toktrött, somnade nästan i kön på H&M....
 
Tidigt imorse skrek mamma; -SKATTEN HAR KOMMIT! Gud, sen blev det bråttom bråttom bråttom. Mot Nova. Jag övertalade dock mamma till att spara sina pengar (en viss tandställning ska visst betalas snart), men en grej fick hon köpa. Jag inspekterade fyndet noga när vi kom hem!
 
 
 

Nyår 2014

Publicerad 2015-06-11 14:27:43 i Allmänt


Då såg jag ut såhär! Lugnet före stormen om man säger så.... Var med päronen på middag och såg till att de missade huvudrätten. Jag ville absolut ha SKRIKFEST istället. Det ni!

Bada i vasken

Publicerad 2015-06-10 19:47:11 i Allmänt

Nu har jag det! Gud vad skoj det är att bada. Efter kvällsmaten som gick HELT ÖVER STYR (kladd kladd kladd), frågade jag mamma om jag inte kunde få bada i vasken istället för i badbaljan. Jovisst sa mamma och vilket party det blev.
 
Som sagt så kladdar jag mest med maten, inte så sugen på att äta den. Roligast är nog att nysa med munnen full av spaghetti och köttfärssås, hahaha! Det var inte bara jag som fick bada efter kvällsmaten.
 
Pappa tyckte det var helknas att jag satt i vasken när han kom hem från jobbet.
 

Nytt i bokhyllan

Publicerad 2015-06-09 15:53:21 i Allmänt

KANIN-LÅDA heter boken!
 

Det bästa jag vet är när jag får en ny bok. Idag hände det äntligen igen. Vi var och fikade på mammas jobb, jag fick ett PAKET och där var den (himla bra jobb mamma verkar ha, som levererar toppenpaket). Så kul och tur att jag redan kan läsa.
 
 

Utflykt

Publicerad 2015-06-09 13:06:22 i Allmänt

Igår åkte jag och mamma till Lerberget, utanför Höganäs. Vi hälsade på V och mamma H som passar ett hus där. Den här gången lyckades jag och V vara vakna samtidigt. Jajjemän vad skoj! Vi låg och snicksnackade på golvet en stund. Sen hände en grej som gjorde att mina ögon nästan ploppade ut. Jag såg en KATT! Jisses så spännande, en liten filur som strök runt på golvet och såg väldigt mjuk ut. Den försvann lika snabbt som den dök upp. Oooh som jag kollade, har riktigt ont i ögonen idag.

När vi kom hem blev det bråttom bråttom bråttom. Hela familjen kastade in sig i bilen och åkte och hälsade på familjen B och den nya bebisen E. Gud så söt han var. Jag var helt slut och somnade i mammas knä under middagen och titta så skönt jag sov när vi kom hem igen!

Zzzzzzzzz!

Snaaaark!

Bröllop

Publicerad 2015-06-09 12:56:28 i Allmänt

Och jag fick inte följa med. Rackarns! Jag hade skoj ändå med mormor, moster och deras gubbar. Tänk FYRA barnvakter, lyxigt! Vi lekte, kollade golf och var och fikade.

Jag kasade mest runt med den här minen. Det är det nya, rynka på näsan och fnysa!

Killhäng i soffan, superspännande med golf ju!

Snokade i mammas lur och päronen måste haft skoj de med!

Hej hej päron!

Supersnygga brudparet. Mamma säger att jag har skrikit varje gång vi varit på middag med brudparet. Jag tror inte på mamma eftersom jag är en STOR kille nu och har slutat skrika?!


Det här ser himla spännande ut. Jag förstår ingenting. Mamma berättade att det är en "shotsbricka", som fanns på toaletten. Ja på TOALETTEN. Var det lång kö, kunde man fördriva tiden med lite dricka.

IKEA

Publicerad 2015-06-05 14:34:02 i Allmänt

Jisses, jag måste åka till det där stället bums. Jag behöver en ANTILOP. Det ni! Vädret är strålande, jag och mamma hänger på balkongen. Innan vi gick ut så fick jag släpa min Stokke stol ända från köket och ut på balkongen (jag vill ju också sitta med och fika), rackarns tung är den alltså. Pjuuu, måste ha en lättare stol och kanske ett parasoll. Oj, kom på en sak till. En liten POOL skulle vara bra ( älskar ju som sagt vatten, eller inte).

Äntligen sol och lite värme!

Igen

Publicerad 2015-06-04 19:25:09 i Allmänt


Jajjemän, nu var det dags för torsdagsbilden igen! Sååå liten jag har varit.

Sjukstuga

Publicerad 2015-06-03 20:38:00 i Allmänt

Pjuuu vilken dag!

Klockan 01.00 vaknade jag och trodde det var morgon?! Pigg som tusan och dessutom leksugen. Mamma och pappa var inte SÅ imponerade och gjorde allt för att jag skulle somna om. Det tog BARA några timmar. Ja, jisses förstår inte riktigt vad det är med mig, hoppas "soveriet" blir som vanligt snart igen. Sen trodde mamma att hon var magsjuk så pappa fick stanna hemma från jobbet. Det visade sig några timmar senare att det BARA var världens migränattack (mamma skyller på sömnbrist) och vad vet jag?
 
Sover man inte på natten går det ju rackarns finnemang att ta en tupplur på köksbordet, eller?

Ostbågen

Publicerad 2015-06-02 15:38:38 i Allmänt

Ja, det är jag det. Har legat i en båge på golvet mest hela dagen. Jag försöker, försöker och försöker men kommer inte RUNT.
 
Som jag kämpar! Rackarns svårt alltså, men med lite hjälp från mamma går det tipptopp.
 
Träningsvärk imorgon jajaja?!
 
Kom på en kulig sak, stoppa foten i munnen och bita till hahaha.

Mors dag

Publicerad 2015-06-01 19:11:38 i Allmänt

Titta! Hemligt kuvert till lilla MOR.
 

Självklart hade jag roddat med present till mamma (fick bara lite hjälp av pappa). Mamma blev tokglad över det hemliga kuvertet. Snäll som jag är fick mamma även sovmorgon, då pappa och jag hade MF (mamma fritt) under frukosten.
 
Åkte på utflykt till mormor. Skrek och åt tårta gjorde jag där. Hann faktiskt även träffa gammelmormor och klämma en HEL räksmörgås på Café Killeröd! MUUUMS.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela